torstai 9. huhtikuuta 2015

Hei ja tervetuloa lukemaan blogiani tvt:n käytöstä eskariryhmässä. Jätä ihmeessä kommenttia, jos bloggaat samasta aiheesta! Olisi ihana lukea muiden ajatuksia tästä vielä uudesta alueesta ammatissani! Nämä ekat blogitekstit on kirjoitettu syksystä 2014 maaliskuuhun 2015...julkaisin ne kaikki nyt kerralla täällä blogini uudessa paikassa.

Myös lapseni toimivat testaajina useissa projekteissani..uusimpana aluevaltauksena tuo aiemminkin mainittu Smartfeet. (www.smartfeet.fi)
Laitoin perheeni pelaamaan eräänä iltana ja hauskaa tuntui olevan. Talon pohjapiirustus karttana ei vaan ihan auennut 4,5v. ja 3v. lapsilleni. Onneksi oli isukki auttamassa kartan lukemisessa niin saatiin tehtävärastit suoritettua. Tehtävissä piti mm. etsiä ympäristöstä eri värisiä asioita, eri muotoisia asioita tai eri käyttötarkoituksiin sopivia asioita/esineitä. Ja tietysti piti ottaa selfie kun tehtävä oli suoritettu =)

Palaute jota sain peliin ensikertaa osallistuvalta mieheltäni, (jolla ei siis ollut mitään tietoa miten pelata tai mistä on kyse, kun annoin tabletin hänelle kouraan ja käskin seurata ohjeita) oli enimmäkseen positiivista, mutta hän kritisoi hieman sitä, että piti osata painaa useasti oikeista namiskoista, että pääsi eteenpäin esim. selfien lähettämisessä. Ilman lukutaitoa olisi ollut hankalaa. Tämä mielessä jatkan eskareiden pelin suunnittelemista...


Automies "omassa lauhassa"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti