lauantai 18. huhtikuuta 2015

Lauantaipäivää!

Tuossa aamulenkillä tuli mieleen idea, jota piti heti kokeilla kotona testiryhmän kanssa. Testiryhmänä jälleen mies ja lapset. 
Käytimme Whatsappia kuvasuunnistuksessa. Minä kirjoitin pienille lapuille tehtäviä ja piilotin ne ympäri pihaamme. Sitten kuvasin paikat ja lähetin ensimmäisen kuvavihjeen tehtävälapun sijainnista miehelleni whatsappissa. Lapset katsoivat kuvan ja juoksivat paikkaan. Sieltä löytyi tehtävä. Kun tehtävä oli ratkaistu laitettiin ratkaisusta kuva minulle ja laitoin heille sitten seuraavan kuvavihjeen.
Yksinkertaista ja kivaa!Tehtävät olivat:

1. Tee kepeistä A-kirjain
2. Ajakaa kottikärryillä talon ympäri
3. Heitelkää palloa 3 minuuttia
4. Kuka on kuvassa? (Robinin kuva)
5. Kiertäkää puu 3 kertaa juosten.
6. Mikä tulee seuraavaksi (kuvina kolmio, neliö, kolmio,neliö...)
7. Etsikää 10 kiveä 
8. Kaivakaa rastin kohdalta!

Lisäksi oli kaksi Smartfeetistä apinoitua "Salamatehtävää", jotka tulivat ilman kuvavihjettä kesken pelin. Ne olivat "kiertäkää postilaatikko juosten", "Juoskaa talon ympäri" ja "Kiertäkää lipputanko takaperin".

Palkintona oli kaksi dominokeksiä ja tähtitarrat rasiassa haudattuna hiekkalaatikkoon. Lapset tykkäsivät! 

Isompien lasten kanssa (minun lapset siis 3v. ja 4v.) voisi liikuttaa lapsia isomalla alueella ja palkintona vaikka leffaliput. 

Minulla pelin valmisteluun meni n. 15min. Ei paha! Peli kesti n. 40 min. Ja olisin voinut jatkaa sitä salamatehtävillä vielä. 

Tässä muutamia kuvia pelin tiimellyksestä!  

Keksikääpä itsekin omia lapsianne/miehiääne/vaimojanne/teinejänne liikuttava peli...palkinto ja itse pelaaminen motivoi!!


Tehtävä löytyi kottikärryn renkaan alta

Suuren kiven päällä oli toinen..

Missä seuraava tehtävä?

Auton takalasin pyyhkijän alta löytyi yksi..








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti